Как да се обичаме завинаги

Как да се обичаме завинаги

10.80 лв.

  • Да се обичаме “цял живот” не означава “през цялото време”. Успехът не се състои в това да направите кой знае какво. Всеки може да се справи. “Да обичаш някого, означава да го цениш…” Защо тогава толкова често се опитваме да променим другия? Когато изчезнат простичките, топли жестове, идва отчуждението. Тогава напразно мислиш, че решението е в думите.
    За да трае любовта вечно, трябва да се настаниш удобно в една връзка, да се чувстваш непринудено в нея, да можеш да се изразяваш без притеснения, без да следиш себе си, без да се страхуваш от чуждата преценка.
    Тази книга ще ни убеди, че няма никаква мистерия, че тайната на здравата връзка е приложима за всички. Дава отговор на много въпроси, но отива и още по-далеч, разкривайки седемте стълба на щастието, седемте закона на интимната мъдрост – ориентири, валидни за всички двойки, каквато и да е продължителността на съвместния им живот. Книгата трасира пътя към щастието, като се основава на опита и преценката на десетки щастливи и недотам щастливи двойки. Да, наистина можем да се обичаме цял живот!

Подобни книги